Formater

 • 1. udgave
  1. udgave
  August 2020 ISBN: 978-87-93661-72-1
 • E-bog
  E-bøger
  August 2020

  Pola Oloixarac

  Mona

  Roman

  Udkommer den 14. august 2020

  Mona Tarrile-Byrne, en smuk, ung forfatter-darling fra Peru, sidder i et fly på vej til Sverige. Med sig har hun starten på et nyt manuskript, i sig et par valium og temmelig meget vodka. Mobilen er anbragt i skødet, så hun kan få et par småorgasmer ud af de vibrerende sms’er fra sin irriterende stalker.

  Mona er nomineret til den prestigefyldte, svenske Basske-Wortz litteraturpris, og sammen med en lille udsøgt skare af internationale forfatterstjerner inviteret til Sverige for at deltage i kåringen af prisvinderen. Nerverne står på højkant, og i den weekend, hvor de venter på afsløringen af vinderen, er der grænseoverskridelser på alle fronter: sex, druk, jalousi, hensynsløs ambition og litterær smiger. Forfatteren Philippe holder en personlig tale kopieret direkte fra et værk af Samuel Beckett, Mona veksler mellem vilde forførelser og vodkaer, og en koreansk forfatter sidder helt stille og strikker.

  Ud fra sin personlige oplevelse af det internationale litterære miljø – og formodentlig inspireret af skandalerne i Det Svenske Akademi – afslører forfatteren hykleriet og brutaliteten i kultureliten. Læseren er i fantastisk selskab med Mona, der som en kvindelig Henry Miller turnerer gennem romanen med et syleskarpt sprog og en ‘zero fucks given’-attitude.

  Formater

  • 1. udgave
   1. udgave
   August 2020 ISBN: 978-87-93661-72-1
  • E-bog
   E-bøger
   August 2020